Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

1 Απολογισμός του πρώτου ημιτελικού της Eurovision 2011!

 Πέρασαν στον τελικό του Σαββάτου:

ΣΕΡΒΙΑ
Δεν άξιζε να περάσει, παρωχημένη εμφάνιση, το sweet look δεν ταιριάζει στην τραγουδίστρια.

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ
δεν άξιζε να περάσει, βαρετό τραγουδάκι, χρησιμοποίησε την νοηματική και κάτι έγινε...

ΕΛΛΑΔΑ
Όλα άψογα, ο σκηνοθέτης έχασε κάποια πλανάκια στην χορογραφία, ο Stereo Mike ελάχιστα στην αρχή..γκάρισε...έβαλαν πολλές φωτιές...αλλά ήταν το καλύτερο τραγούδι για σήμερα...

ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ
euro pop trash

ΓΕΩΡΓΙΑ
 δεν το κατέχω το είδος...πάντως τα κουστούμια...καρναβάλι...

ΕΛΒΕΤΙΑ
όμορφη τραγουδίστρια..με γλυκό τραγούδι

ΟΥΓΓΑΡΙΑ
μμμ ακουγόταν το τραγούδι...

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ
δεν άξιζε να περάσει.. πιο βαρετό δεν γίνεται....πραγματικά....δάκρυσα από βαρεμάρα..

ΡΩΣΙΑ
τι και αν είχε παραγωγό τον Red One..; Τι και αν τις χορογραφίες τις έκανε ο Φωκάς Ευαγγελινός; Τι και αν το διαφήμισε το Star...(με λάθος στους υπότιτλους..τον Red One ..τον γράφουν Red Wine) ...τίποτα το ιδιαίτερο..

ΙΣΛΑΝΔΙΑ
δεν άξιζε να περάσει...το άλλαξα εκείνη την ώρα....


Άξιζαν να περάσουν:

ΑΛΒΑΝΙΑ
σε σχέση με άλλα τραγούδια που πέρασαν ήταν καλύτερο...αλλά πολλά στοιχεία κιτς...

 ΑΡΜΕΝΙΑ
πολύ χαρούμενο τραγούδι, ωραία χορογραφία..το αγαπημένο μου απόψε

ΝΟΡΒΗΓΙΑ
αν ήταν μια Σκανδιναβική χώρα να περάσει απόψε...αυτή σίγουρα ήταν η Νορβηγία...

1 σχόλια:

gay super hero είπε...

Συμφωνώ ότι ήταν αδικία που δεν πέρασε η Νορβηγία (και την ψήφισα!) Λίγο που έπαιξε νωρίς, λίγο ο ρατσισμός, έμεινε απ'έξω.

Για την Ελβετία χαίρομαι πολύ που πέρασε. Νομίζω ότι ήταν η πιο ευχάριστη έκπληξη του ημιτελικού. Επίσης ευχάριστη έκπληξη που κόπηκε η Τουρκία. Ανύπαρκτο τραγούδι και εντελώς χάλια παρουσίαση. Μα ποιος το σκέφτηκε να φοράνε όλοι πράσινα;

Η Φινλανδία άξιζε να περάσει μάλλον, η Λιθουανία και η Ισλανδία όχι. Απλά έπαιζαν προς το τέλος και τις βοήθησαν και οι επιτροπές.

Η Γεωργία είχε καλό τραγούδι και μου άρεσαν τα κοστούμια, αλλά όχι η φωνή της που απλά δεν είναι αρκετή για τέτοιο κομμάτι.

Η Ρωσία είχε ίσως τον καλύτερο performer (μαζί με το Λούκα) αλλά το τραγούδι σκέτη φόλα.

Η Αρμενία είχε πολύ ωραίο show (και τους πιο σέξι χορευτές). Μου έκανε εντύπωση η ζωντάνια που έβγαζε στη σκηνή, αλλά το τραγούδι δεν άξιζε με την καμία να περάσει στον τελικό. Eντελώς trash!

Η Σερβία ήταν καλή, η Ουγγαρία θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερη. Χλιαρή μου φάνηκε και δεν ήμουν καθόλου σίγουρος ότι θα περάσει.

Η τριαντάρα και ο γαϊδουροέφηβος του Αζερμπαϊτζάν θα πάρουν πολλές ψήφους το Σάββατο. Ωραία παρουσίαση, το τραγούδι είναι γλυκανάλατο μέχρι εκεί που δεν παίρνει - αλλά τα ντουέτα τα πάνε καλά κάθε χρόνο! Όσο για την κοπέλα, απλά δεν μπορεί να τραγουδήσει. Τέσσερις έβαλαν δίπλα της και πάλι παράφωνη ακουγόταν στο ρεφρέν...

Για την Ελλάδα τι να πω, χίλια μπράβο στο Λούκα και στο Ρήγο για την επιμέλεια. Εκεί που χόρευαν και οι δύο ζεϊμπέκικο ανατρίχιασα...Ο Στέρεο Μάικ δεν ήταν καλός αλλά τουλάχιστον δεν έκανε μεγάλη ζημιά...

Αυτά :-)

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναδημοσίευση αυθεντικών άρθρων του COSMOGREEK χωρίς την παραπομπή σε αυτό, ως πηγή, με ενεργό link.

Το blog δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο των videos, καθώς και των links που δημοσιεύονται σε αυτό.