Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

5 Ο super γυμνασμένος Craig Horner πρωταγωνιστεί στη σειρά "Ο Θρύλος του Εκλεκτού (Legend of the Seeker)" κάθε Σάββατο στις 20:10 στην ΕΤ1!

Επιτέλους άρχισε και στην ελεύθερη τηλεόραση (μετά το συνδρομητικό FX) η προβολή της σειράς "Legend of the Seeker". Μια νέα σειρά που βασίζεται στη best selling σειρά βιβλίων “The Sword of Truth” του Terry Goodking, τα οποία έχουν μεταφραστεί σε πάνω από 20 γλώσσες. Σε μια μακρινή χώρα, την εποχή της μαγείας, ο Ρίτσαρντ, ένας απλός άνθρωπος, με τη βοήθεια της Κάλαν, μιας γυναίκας με μαγικές δυνάμεις που είναι επικίνδυνες για όποιον την ερωτευτεί και ενός μάγου, του Ζεντ, προσπαθεί να εμποδίσει τον διαβολικό τύραννο Ντάρκεν Ραλ να κυριεύσει τον κόσμο.

Μπορεί να άρχισε να προβάλλεται πριν 6 εβδομάδες, αλλά απομένουν ακόμα 37 επεισόδια δράσης και απόλαυσης... βλέποντας τον καυτό ηθοποιό Craig Horner να επιδεικνύει το τέλειο σώμα του στα περισσότερα επεισόδια της σειράς... Αν είστε λοιπόν οπαδός σειρών όπως η "Ζήνα" και ο "Ηρακλής" ή ταινιών όπως ο "Άρχοντας των Δακτυλιδιών" συντονιστείτε κάθε Σάββατο στις 20:10 στην ΕΤ1.

Μη μου πείτε ότι καταλάβατε ότι προβάλλεται στην τηλεόραση πριν το δείτε εδώ....

Απολαύστε τον ημίγυμνο Craig Horner στο επεισόδιο του προηγούμενο Σαββάτου...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

pou na to katalavoume...les kai to diafimise i et1 i les ka ivlepei kaneis et1?

Ανώνυμος είπε...

ε δεν είμαι σαν τη Ζήνα...αλλά ωραία σειρά...αν και δεν υτο έχουν βάλει σε καλή ώρα...θα το δω online...

Ανώνυμος είπε...

kouklos! alla variemai na vlepw teties seires

Ανώνυμος είπε...

kouklos einai

Ανώνυμος είπε...

ti lete re paidia!!! :) ayth h seira einai h agapimenh mou makari na to xanadixei apo tin arxei den tha stamatisw pote na to vlepw!!exei action,romance, fantasy, power,magic!!!...:D
=======>H kaliterh seira pou exw dei<======

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναδημοσίευση αυθεντικών άρθρων του COSMOGREEK χωρίς την παραπομπή σε αυτό, ως πηγή, με ενεργό link.

Το blog δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο των videos, καθώς και των links που δημοσιεύονται σε αυτό.