Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

3 Το 21χρονο μοντέλο Murilo Rezende μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου!

EN: Brazilian male model Murilo Rezende stabbed to death!

Σήμερα δόθηκε στη δημοσιότητα η είδηση του τραγικού θάνατο του Βραζιλιάνου μοντέλου Murilo Rezende. Σύμφωνα με πληροφορίες το 21χρονο μοντέλο μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης. Το σώμα του βρέθηκε σε κρεβατοκάμαρα ενός διαμερίσματος στο Σάο Πάολο. Το ακίνητο ανήκε στον 52χρονο Bozola Eugenio, ο οποίος επίσης βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα. Τα πτώματα ανακαλύφθηκαν από μια καθαρίστρια.

Η αστυνομία υποπτεύεται πως ένα τρίτο άτομο τους σκότωσε, διαφεύγοντας με το αυτοκίνητο του Eugenio. Οι δύο άντρες υπέφεραν από....
....σοβαρά τραύματα πριν πεθάνουν. Σε ένα μεγάλο μέρος του διαμερίσματος υπήρξαν κηλίδες αίματος που δείχνουν ότι τα θύματα πάλεψαν με το δολοφόνο τους πριν καταφέρει να τα σκοτώσει. 

Ο Murilo είχε καταφέρει μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να γίνει ένα από τα πιο ανερχόμενα μοντέλα της Βραζιλίας ενώ κατετάγη 6ος στον φετινό διαγωνισμό Mr Brazil 2011.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

:(

Ανώνυμος είπε...

Μας ψυχοπλακώσατε με τα τελευταία άρθρα. Ο ένας πέθανε και ο άλλος έχει καρκίνο. μια χαρά...

Ανώνυμος είπε...

RIP

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναδημοσίευση αυθεντικών άρθρων του COSMOGREEK χωρίς την παραπομπή σε αυτό, ως πηγή, με ενεργό link.

Το blog δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο των videos, καθώς και των links που δημοσιεύονται σε αυτό.